Over UwKopie


UwKopie is onderdeel van Franswebshops. Frans van der Donk is eigenaar van Franswebshops en is gestart in augustus 2007 met advies en verkoop van hardware. Het portfolio is sindsdien uitgebreid en het laatste nieuwe product van Franswebshops is UwKopie.

Waarom UwKopie?
Door de jaren heen zijn er velen klanten geweest met een defecte harddisk. In sommige gevallen was er nog wel data van de harddisks af te halen. Maar vaak ook niet. Deze klanten hadden meestal geen backup van hun bestanden en foto's gemaakt. Sommige mensen hadden wel cd's gebrand, maar dat was dan wel van de laatste twee vakanties, waardoor de mensen nog steeds dierbare foto's voor altijd kwijt zijn.
Om dit leed tegen te gaan, is Franswebshops gestart met het aanbieden van online backup!


Contactgegevens UwKopie
Algemeen emailadres: info@uwkopie.nl
UwKopie probeert u zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn.
Daarom vragen wij u te communiceren per mail.
Uw vraag wordt, indien mogelijk, binnen 24 uur beantwoord.
Wilt u toch liever iemand persoonlijk spreken? Dan kunt u bellen naar 013 8501298. U kunt ook een voicemail bericht achterlaten dan wordt u later terug gebeld.

Correspondentieadres:
UwKopie
Schoolstraat 49A
5066 ED Moergestel
Nederland
IBAN: NL73RABO0136046576
Kamer van Koophandelnummer: 18090015
Reseller Livedrive
UwKopie is de Nederlandse reseller van Livedrive. Livedrive heeft wereldwijd inmiddels meer dan 500.000 gebruikers en is de grootste aanbieder van online opslag in Europa en USA.
Eenvoudige en veilige betalingswijze
De betalingen vinden plaats middels automatisch incasso. Dit is de goedkoopste en voor u de veiligste manier van betalen. Daarnaast kunt u een afschrijving waar u het niet mee eens bent gewoon via uw eigen bank laten terugstorten. Als alternatief bieden wij ook de mogelijkheid aan om via iDeal te betalen. In verband met extra administratieve lasten zijn hier wel kosten aan verbonden ( € 1,50 per betaling).
Ondersteuning
Wij ondersteunen u vanuit Nederland en in de Nederlandse taal. Wij hebben een Nederlandstalige site en een Nederlandstalige helpdesk.
Prijsvoordeel
Een UwKopie account is goedkoper dan een account bij Livedrive zelf.
Familie/vriendenprogramma
Als vrienden, familie of bekenden via u een account aanschaffen bij UwKopie, ontvangt u voor elke nieuwe aanmelding, uw UwKopie account één maand gratis. Zie ook pagina Korting
Overige diensten van Franswebshops
Bent u toe aan een nieuwe laptop of is uw huidige laptop of computer toe aan een opschoonbeurt, kijk dan ook eens op onze site www.uwlaptop.nl.

Website
Deze website is gemaakt door www.sailstudio.nl